CityTech Servis Celularesh

Shkruar nga: El Fawaid
CityTech Servis Celularesh

Ne ofrojmë të gjitha markat e njohura për Smartphone dhe Tablet, të rinj dhe të përdorur, si dhe të gjitha llojet e aksesorëve të nevojshëm për këto pajisje. Gjithashtu mundësojmë servisin Software dhe Hardware për çdo problem të tyre me një pagesë të kënaqshme. Ju mirëpresim!

Adresa: Prane “Vasil Shanto”-s,
Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana.
Insta: CityTech Servis Celularesh
Fb: CityTech Servis Celularesh

Nr. Tel. (355) 69 794 7676
Nr. Tel. (355) 69 684 6677

Smartphone (Samsung & iPhone)

Aksesorë dhe Shërbime

error: Përmbajtja nuk kopjohet!