Kontakt

Shkruar nga: El Fawaid

Për artikujt më të fundit, faqen tonë e gjeni në Facebook, Telegram, Instagram.

Për çdo pyetje mund të drejtoheni tek Hoxhallarët në Facebook, ose në E-mail : [email protected] .

Gjithashtu, ofrojmë reklamimin e biznesit tuaj në websitin tonë dhe në rrjetet sociale. Reklama vetëm për bizneset Hallall (të lejuara sipas legjislacionit fetar).

Allahu jua shtoftë dëshirën për të marrë dituri të dobishme dhe për të bërë punë të mira ! Selam alejkum we rrahmetullah!

error: Përmbajtja nuk kopjohet!