Mobile Time Euro Star

Shkruar nga: El Fawaid
Mobile Time Euro Star

Ne ofrojmë të gjitha markat e njohura për Smartphone dhe Tablet, të rinj dhe të përdorur, si dhe të gjitha llojet e aksesorëve të nevojshëm për këto pajisje. Gjithashtu mundësojmë servisin Software dhe Hardware për çdo problem të tyre me një pagesë të kënaqshme. Ju mirëpresim!

Adresa: Pranë Poliklinikës nr. 9,
Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania.
Insta: Mobile Time Euro Star
Fb: Mobile Time Euro Star

Nr. Tel. (355) 69 386 3333

Smartphone (Samsung & iPhone)

Aksesorë dhe Shërbime

error: Përmbajtja nuk kopjohet!