Reklama

Reklama vetëm për Biznese Hallall

(të lejuara sipas juridiksionit islam) 

Albanian Hosting sh.a.

Ne ofrojmë shërbime Web Hosting, Virtual Server deri tek Serverat e Dedikuar si dhe shërbime të larmishme dizajni dhe zhvillimi. Marrim përsipër ndërtimin e portaleve web, zhvillimin e aplikacioneve mobile, radio online, si dhe dizajn grafik. AlbaHost është partneri juaj në botën dixhitale.

Websajti: AlbaHost.Net 

Veshje Sportive Amelxhon

⏬ MIRËSEVINI NË AMELXHON
⏬ OUTFIT PËR MESHKUJ/FEMRA
⏬ ÇMIME KONKURUESE NË TREG
⏬ PAGESAT BËHEN VETËM CASH
⏬ TRANSPORT NË GJITHË VENDIN

Tek ne do të gjeni; kostume dhe mjete sportive, atlete, T-Shirt, xhiboksa, kapele dhe syze, etj.
Insta: Amelxhon | FB: Amelxhon
Nr. Tel. (355) 69 35 81 431

Mobile Time Euro Star

Ne ofrojmë të gjitha markat e njohura për Smartphone dhe Tablet, të rinj dhe të përdorur, si dhe të gjitha llojet e aksesorëve të nevojshëm për këto pajisje. Ju mirëpresim!

Insta: Mobile Time Euro Star
Fb: Mobile Time Euro Star
Nr. Tel. (355) 69 386 3333

error: Përmbajtja nuk kopjohet!